welcome to vEnUsdAyYeaH.blOgsPot.com.dUnIaimPiAnAkUini.CuTE+cOmEl=girl.hikhik ^_^
TINGGALKAN JEJAK ANDA DI SINI

Rakan-rakanku...

Friday, January 27, 2012

bear Gwang SOo saya...

17 JAN 2012
HARI: Selasa.
MASA:2.oo petang.

Saya megambil masa 10 hari utk bcerita. Jejari runcing seakan-akan malas utk menaip. Harinie dgn penuh smangat saya ingin bkongsi kegembiraan yg tak terhingga dan rasa syg pd Tedy bear MOK saya (hehe) Tedy bear dr Gwong soo saya. tada~~~

Tp sblm tu, nak story la ckit cmner boleh dpt bear nie kan.kan.. [hehe] tiba-tiba rasa malu pulak nk bcerita.Mula-mula mmg rasa tak percaya je ada 'org' nk bg BEAR mok mcm tu... [hehe] tp bila dpn mata baru lah percaya. Hari selasa hari tu saya terima panggilan misteri dr number tidak dikenali . dua kali dia call mbuatkan rasa ingn tahu meninggi. Risau pon ada mane la tahu ada panggilan penting kn...Rupa-rupanya abg POS LAJU. Mnjadi tanda tanya pulak sp yg kirim barang tu tapi abg POsMAN bgtau dulu sbelum saya btnya (bgus).Sy bgtau nisha dan alia, nisha tak percaya dia takut saya kena tipu.dgn rasa tak puas hati saya sendiri call abg posMAN tu.. hahaha. Abg posMAN kata akak yg kerja kat situ ckp dkt dia yg sy dah berhenti. Bertambh pelik la,habis selama nie saya nie hantu ker.?opp... celupah tol mulut nie. hehe maaf ye.maaf....tp semua dpt diselesaikan, saya mintak akak YUS sign kn..Cuma agak kecoh jgk la kat office time tu,mane tidaknya sy hnya bdk pratikal je kot ada org hantar brg pulak ish.. malunya sy time tu.memandangkan k.YUS dan bos suruh bukak hadiah tu..Sy pon buka la....

tada~
nie dia bungkusan yg saya terima kt Office time tue.. betul-betul akak YUS letak menghadap muka pintu. balik dr lunch hour tu,Sy mmg tergamam la sekejap(kotaknya agak besar) penuh dgn angry bird. Dlm hati (wah... tedy bear ker.? CYG bg tedy bear... terharunya.. baru je smlm bcerita pasal tedy bear harinie dah dpt.. hehehe)


Erm.. saya mbayangkan kalau abg PosMAN tu tak call msti lagi surprises kan.. balik-balik je terima bungkusan misteri. Apa-apa pon saya berterima kasih sgt-sgt pd pengirim BEAR nie...
susah-susah kan abg posman je hantar dkt office.. hantar kt rumah kn senang.hehe..
saya sayang awak dan tedy bear nie... terima kasih bg dia utk saya sebagai peneman di kala malam...
nie milik
NURUL HIDAYAH MAZIAN
see..ada nama saya dkt sini.!!!!!
(tulisan Gwang Soo sy pulak. )
hehe


Sekarang Tedy Bear dgn sy. Dia teman saya bila bosan.. kalau sy membebel je dia tetap senyum.. bguz kn.. hilang rase nk marah..


erm.. tapi np sy rasa mcm bdk-bdk je nie dpt tedy bear... umur dah...** ..
mmm.. tak per saya SUKA.. hahaha.
sekian......

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...