welcome to vEnUsdAyYeaH.blOgsPot.com.dUnIaimPiAnAkUini.CuTE+cOmEl=girl.hikhik ^_^
TINGGALKAN JEJAK ANDA DI SINI

Rakan-rakanku...

Monday, June 27, 2011

terSENTAP hatiku.

semuanya sudah tertulis. Aku terAMAT la kecewa.
tiba-tiba aku rasa x bertenaga,pening hampir nk pengsan.
aku menangis kerana kekecewaan yg teramat sgt.
aku call bf aku utk mluahkan apa yg aku rasa...

korang nk tau apa dia kata???
bf aku: cmner result dah kuar ye?
F.Accounting dapat apa?
A,A-.B+,B???
camner leh jadi cm2....
camner la nk ambik degree nie...
boleh ker ambik nnti??
itulah cyg main-main lagi...

aku: huhuhu... sedihnya tak terkira..
sampai hati dia...
dah la.. aku mls nk bgtau dia apa result aku..
biar dia teka sendiri..

sedihnya... kalau di ikutkan perasaan aku nie,aku terus tak ada mood nk sambung dah...
7hb aku akan bdaftar utk sem 5 pulak..
harapanku... aku nk berJAYA dan lebih baik dari yg lepas..
tp sekarang,aku masih dlm kelukaan...
hati nie tiba-tiba nk dengar lagu jiwang-jiwang pulak..
biar menangis sampai demam.
huhuhuhu.....

my bESt frend



[tQah,ME,nAdA and Eyka]
wah.. enjoy tol kuar dgn korg...
nonton citer pocong NGEsot yg klakar lagi.. hehe.
mmg aku rasa kte je dlm panggung smlm...
wlaupon ada kejutan yg blaku ...
kte tetap cool kn.. he
next time kte karaoke la pulak..
biar sampai xada suara..

Sunday, June 26, 2011

Rindukan sahabat.^_^

sedar-sedar je..
hari dah lewat malam.
mata ini harus tidur.
ESOK!
adalah hari terindah.

rindunya kat korang.
Qatrunnada,Atiqah Aziz dan Atiqah Sabki...
sok kita ketemu ya.
nite!
sok aku upload pic byk2..
~tata~

Antara gementar,gemuruh di dada...

Malam nie terasa duniaku kecil sgt. Terasa jam berdetik dgn lajunya. Setiap detik membuatkn aku kelihatan cemas. Aku mula menggigil ketakutan.. oh TIDAk.!!! aku mahu lari dari semua ini. lari dari duniaku sendiri. Aku rasakan ini bukan DUNIA IMPIAN MILIKKU lagi. Aku berlari selajunya. Lari dari masalahku sendiri,namun aku tersungkur jua, lalu aku tersedar bahawa duniaku ini harus ku tempuh jua.
Aku menangis air mata darah sekali pon tidak dpt mengubah keputusan itu. Keputusan yg amat penting dlm hidupku. Yang menentukan masa depanku sendiri. Diri ini menjadi insaf sejenak. Berfikir dan terus berfikir. Orang di sekeliling yg amat aku sayangi. Sanggupkah aku melihat tangisan mereka ?Sanggupkah aku sia-siakan jasa dan budi mereka? Sampai bila aku harus begini? TIDAK! aku mahu berubah YA ALLAH... bantulah aku supaya aku tidak tersesat. Tunjukkan aku Dunia yg sepatutnya aku miliki.
Tiba-tiba aku nmpak cahaya di langit.Cahayanya yang terang sekali. Duniaku yg gelap kembali bersinar. Aku amat berharap cahaya ini dapat menerangi duniaku.aku mula tersenyum... Bintang....... Terima kasih.!

HIDUP INI MEMANG SUSAH DI DUGA
AKU MESTI MENCARI KEGEMBIRAAN AKU SENDIRI
KEBAHAGIAAN DAN MASA DEPAN SENDIRI
DIA YG MEMBERI SEGALANYA
DIA YG MEMBUAT AKU FAHAM
BERI AKU JAWAPAN KEPADA KEHIDUPANKU INI
DIA YG SELALU MELINDUNGI AKU
JADI, UTK APA AKU LARI?
JADI MANUSIA TAK SEMESTINYA KENA IKUT
JLN ATAU KATA ORG LAIN
YG PENTING PERASAAN SENDIRI
MUNGKIN NASIB MALANG UTK HARI INI
TP, JGN SESEKALI PUTUS ASA UTK HARI ESOK
NAKKAN ESOK LEBIH MENARIK?
KITA SENDIRI KENA BERUSAHA UTK TERUS HIDUP
KITA BKN HIDUP UTK ORG LAIN
SEGALANYA UTK DIRI KITA SENDIRI
SEGALANYA UTK DUNIAKU SENDIRI

RESUlt??? agaknya mcmner ye. Aku amat berharap segalanya baik-baik saja. Aku amat berharap aku masih diberi peluang lagi utk mbuktikan yg bahwa aku BOLEH! boleh buat cam org lain...
M.Y.O.B[aku berjaya dgn jayanya]
tp result sem 4 nie.............................
kenapa ye penantian itu amat menyeksakan... Aku rasakan ada gementar dan gemuruh di dada. Aduh sakitnya...!!!

Thursday, June 16, 2011

frEEdOm!!!


tiba lah mase utk independent...
SLMT tnggl Hostel..
huhu..
wlaupon berat hati tp tpaksa juga..
coz aku dan nisha telah tsingkir dlm crta duduk DI hSTEL..hehe
kpda mereka yg layak jgn la sia2kan ye...

rumah sewa.???
*alhamdulillah jmpe..
korang doakanlah semoga sgala halangan dpt kami tempuhi di luar sne...
moga-moga kami baik-baik saje..
amin

Tuesday, June 7, 2011

bfdAy gurl.

5 june 1989
Adalah tarikh keramat bg klahiran seORG bayi perempuan.
tahun nie.. Sambut x smeriah pon...
tgklah.. aku juz dpt kek nie je.. hahahah...
tp tQ a lot to all my frend FB..
yg sudi wish kt aku nie...
LOVE u frend..


MY FRIEND FB!!!
Tq SO MUCH!!!










sbyk 74 other frend yg wish.. tp ada gak yg lewat wish.. pape pon thank a lot.
erm...maaflah jika ada yg ttnggl di mne2...
xsmpat nk edit sume.
wlaupon bfday aku x sbpe tahun nie.
aku tetap epy.
moga2 doa2 korg di mkbulkn..
amin..
same2lah kte jga diri, bjaya dan ceria selalu.

sEpetang bsame ROSSA

"ku menunggu, ku menunggu kau putus dengan kekasihmu
tak akan ku ganggu kau dengan kekasihmu
ku kan selalu di sini untuk menunggumu"

wah.!!! jmpe RosSa kot.. aku pikirkan tghari td...
fareed bgurau dgnku..
cam x percaya je rosSa dpn mataku..
aku siap salam n cium pipi lagi. he...
wlaupon aku minat biasa2 je dgn RosSA tp aku ikt pkembgnya
coz ank saudaraku FAREED minat gila dgn roSsa...
tahun lepas aku gi jgk konsert rosSA..
trase bru je gi..
tahun nie jmpe lagi tp dgn jarak dekat la....
lagi puas ti...

roSSA di San francisco steakhouse, Tropicana city Mall..




Saturday, June 4, 2011

semata-mata kerna ULTRAMAN









3 JUNE
Demi pemintaan si budak kecik lagi comel nie...
kami menuju ke destinasi iaitu SUNGAI WANG. FATEEH melepaskan rindu dan excited' nya terhadap catoon kegemarannya iaitu tidak lain dan tidak bukan ULTRAMAN.... hahahahaha
aku pon tumpang s'photo dgn ultraman kegemarannya..he
Jln2 di KL pada hari minggu mmg best kalau ada duit. semua bnda nk beli.. hehe
TQ kepada akakku FEEDA MAZ coz menghadiahkan adikmu ini shawl(sgt cntik) sy syg alang. muaaaaaaaahhhh...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...