welcome to vEnUsdAyYeaH.blOgsPot.com.dUnIaimPiAnAkUini.CuTE+cOmEl=girl.hikhik ^_^
TINGGALKAN JEJAK ANDA DI SINI

Rakan-rakanku...

Monday, May 30, 2011

mAafkaN AkU bilA hAti tAk sEmpURNa.

sungguh.! jiwaku keliru kini.mencintai dan menyayanginya yg aku sayangi.mungkin aku yg salah.mengharapkan kesempurnaan @ mungkin aku yg tidak yakin thadap diriku ini.
dia terlalu sempurna thadapku tiada cacat celanya.mengapa perlu diragu lagi.
mulut kata lain hati kata lain. terus berbohong dan akhirnya myeksakan diri sendiri. aku syg dia itu tidak perlu diragukan tp cara layananku berbeza dgn apa yg aku katakn. sungguh aku x memahami. detik waktu terus berjalan. kau dan aku teruskan kehidupan.suka dan duka tangis dan tawa ,tergores bagai lukisan."meski ku rapuh dalam langkah kadang tak setia kepadaMu namun cinta dalam jiwa hanyalah padaMu maafkanlah bila hati tak sempurna mencintaiMu dalam dadaku harap hanya diriMu yang bertahta."mungkin aku tidak pandai bercinta.mungkin jua aku tidak memahami dia.maafkan aku jika pernah membuat dirimu sedih, sayu dan pilu. aku hanyalah insan biasa yg ada kekurangan. sungguh hati ini sunyi tanpa cintamu.

Wednesday, May 25, 2011

nikmati KeINDAHan di putrajaya...


Putrajaya 25 MAY 2011
Pemandangan yg menarik bg aku untuk bgambar.. hahaha..
Tp panas terik je yg aku tak berkenan.. pening pala aku nie tak hilang lagi.
Aku di pelawa oleh akak aku, apa lagi rezeki jgn di tolak...
kerana tlalu excited sampai tak sempat nk pakai tudung.. terpaksa pakai dlm kereta.. hahahaha..
gelojoh betul bdk nie...so, aku pakai pon agak serabai cikit.. hahaha.
..

wah..best kn dpt naik gondola. Ia pengalaman tak akan di lupakan. cuak. jgk aku.. tkt tgelam.









pemandangan yg sempat aku rakan mgunakan hp aku SOny Ericsson.so, xada la cntik mner.

FATEEH FATIHIN
Sbelum balik ank saudara aku smpt lagi bgambr dgn burung... burung apa.??? haha..
comel kan dia.. ow.. x pergi skolah ye.. kte demam ye.. tapi boleh pulak bjalan ke PUTRAJAYA..hehe. kantoi...


Sunday, May 22, 2011

Bukit SAGA Hilltop

Bukit SAGA...pada 21 MAY 2011..
Tmpat yg aku tuju stelah cutiku b'mula. Bukit ini tidak famous mcm BUKIT bROGA tapi ia amat menarik juga. Mendaki bukit SAGA yg mengambil masa 45 minit tp bagi aku yg first time naik, dekat 1 jam jgk la untuk sampai ke puncak rehat hilltop.
Aku amat kagum dgn Auntie & uncle yg m'daki bukit SAGA nie. Stamina mereka sgt kuat walaupon ada yg b'umur 60 thn ke ats. Jika mereka yg berumur seperti ini mampu mendaki bukit ini.. Aku juga boleh!!!
Trip ini juga terbahagi kpd A,B,C dan D... laluannya juga mempunyai tahap kesukaran yg berbeza dan jaraknya mengambil masa yg lama bergantung kepada stamina kita. Ia juga mempunyai laluan ke air terjun.. Utk sampai ke sana, mengambil masa 1 jam.
Kepada mereka yg baru m'daki bukit ini kena berhati2. Mungkin anda akan tersesat. So, tanyalah kepada mereka yg mahir di sana..








kepada mereka yg mengemari m'daki bukit. Jgn ketinggalan m'daki bukit saga ye..
go go chayok!!!^_^




Saturday, May 21, 2011

stelah lame myepikn diri....

Dgn ini sy ingin mgatakan bahawa saya BERHAPPY HOLIDAY... tamatlah sudah SMESTER 4 pada thn nie.. exam dah habis....!!! Skrg tnggu result je la... huaaaaaaaaaaahuhuaaaaaaaaa.. harap2 tidak menghampakan harapn mak & abah..
kenangan bersama sahabat sekalian....

time INTERVIEW...





DINNER DIA
14 APR 2011






JLN TAR,SOGO ,KAJANG & PUTRAJAYA
7MAY2011.
enjoy with nisha, yana, k.Lin,fafa and jibir.. tak lupa katak.. hehe











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...