welcome to vEnUsdAyYeaH.blOgsPot.com.dUnIaimPiAnAkUini.CuTE+cOmEl=girl.hikhik ^_^
TINGGALKAN JEJAK ANDA DI SINI

Rakan-rakanku...

Tuesday, December 28, 2010

masanya SUDAH Tiba.. bkn hampir sekali.. huh

korikulum: LULUS!!
asrama: DAPAT.!!!!
daftar: mcm biasa juz yuran byr di PEJABAT MARA!!
result:sedang menanti.. YE.. AKU AMAT2 MGHARAPKAN KEAJAIBAN BLAKU..
moga2 keadaan baik2 saje..
aku: hanya mnunggu dan tetap terus menunggu.
kawan: aku harap korang tetap sokong aku..
OKEY.!!!
:minimo_03:
skarang aku cuma perlu cool je..
jgn tkejut pulak nanti..
amin..

Thursday, December 23, 2010

sgt GERAM..

Dah lame aku berSABAR..
eeeee... np la dgn BROADBAND aku nie..!!!!!
lembab semacam..
xada mood aku nk cerita.
tapi arinie.. aku rasa nk gtau sume org...
ANK SAUDARA AKU dpt 8A...
hahaha.. mkcu BANGGA dgn ko Aqila SHAHRIR..


:minimo_05::minimo_05:

Thursday, December 9, 2010

kebimbangan

aku sedang memikirkan...
apa akn TERjadi nanti..
OH TIDAK.!!!
result
SEM3
yg memgembirakan @ MENYEDIHKAN..
aku takut menangis.
kerna
tangisan itu adalah keLEMAHAN.
ia kelemahan bg setiap manusia.
tp disebalik tangisan
manusia menjadi tabah.
dan terima dgn hati yg reda.
adkah aku akn jmpe lagi teman-teman aku.????
ataU sebaliknya aku ditinggalkan.
sunyi.
Ya.
aku akui.
tp sunyi itu mbawa ktenangan abadi.
.
.
.
.
.
.
argh.. aku runsing skrg..
isnin
selasa
rabu
khamis
jumaat
sabtu
ahad..
oh tidak..!
semakin hampir..
kita tunggu je keputusannya nanti..


*erm.. korg phm ker apa aku tulis nie.. argh.... runsingnya..............

Tuesday, December 7, 2010

Seandainya kau tahU...

Kepada dia yang aku cintai
Sejak berkenalan dgn kau sehingga kini.
terdapat byk kata-kata yang ingin aku ucapkan
namun... aku tak dpt mencari titik permulaannya..
perasaanku...di harap dpt terus sampai kepadamu..
melalui kerinduanku ini.
:puteh_2:
kau sering memandang ke tasik
seolah-olah memikirkan sesuatu..
menyebabkan aku jauh ketinggalan di belakang

aku tak pernah walau sekali memahami perasaan kau itu.
:puteh_25:
Aku seringkali meneka hati kau untuk ketahui
Adakah kau mencintaiku hari ni berbanding semalam..??
:puteh_11:
Pada saat aku melayani persoalan bahawa aku tidak secocok denganmu..
kau akn hadir lalu berkata tidak pernah terlintas difikiran berkata begitu..
sesungguhnya aku ikhlas bersamamu.
:puteh_19:
Dengan jatuh cinta pada kau,aku telah menjadi seorang pengecut...
Dengan jatuh cinta terhadap kau, aku telah menjadi Aku.

:puteh_29:Mengapa setelah kehilangan Kau baru aku sedar:puteh_24:
bahawa aku sangat sukakan kau..


Kau telah membuat aku sukakan kau secara menyeluruh
termasuk jua diriku sendiri.

meskipun sering bertengkar
namun inilah salah satu-satu faktor pengantaraan kami berdua
:puteh_9::mWekk:
harap-harap kau berada di salah satu sudut di dunia ini...
menerima perasaanku seadanya yang berterbangan di langit.
:mKanta:
mencintai dan dicintai
mungkin memerlukan kesengsaraan yang sama berat di pikul?
hanya kau kini yang masih sengsara demi aku yang diulit bahagia.

I love you forever
daripada aku yang mencintai kau.
:mLove:

Friday, December 3, 2010

kenapa nie................???!!!!!


:puteh_10:
kenapa...kenapa..kenapa..??
xmungkin la.........jgn la uji aku cam gini...

:mSurrender: aku mgaku klh.... pulihknlah aku kepada sedia asl...
knp aku xdgr nie.. suara kalian slow sgt di telinga aku.....
huahua:mCry:
aku xmau semua nie.. kenapa dgn telinga aku..
nie ker balasan bile aku kte aku TAK DENGAR...
aku jnji lepas nie aku xnk menipu lagi...
nasib baik sebelah telinga je...
tp seksanya..aku jadi xselesa...
huhu..
nk jmpe doctor takut....... huahua:puteh_21:
telinga aku msk air..
dah nk dkt seminggu nie sakit...
nk wt cmner nie...
HELP ME..!!!

Thursday, December 2, 2010

rabbit Or Arnab

singgAh-singGAh rumah abg aku.
jenguK-jenGuk rabbit.
waHHH...!!! Ankku dah lahir..
dah 2 minggu ye cyg.. np tak bgtau ibu nie..
besar-besar semua ye..
alahai.comelnya cyg..
rindu ibu x..??? ceh.!!! bukan ank aku ler..

ada 3 ekor semuanya.
asl ko nie lain-lain hah...
sp bapak ko nie..???

yg nie manja ckit..
msti rindu dkt ibu kn...
hahaha

kpda makku..
AkU: mak ambik yg nie boleh x..????
bwe dia balik rumah kita..
mak: ko jgn mgada.!!! sape nk jaga dia nnti.. suSah kte nk ke mane-mane...
Aku: ala... huhu...sedihnya.. terpaksa tinggal ko kt sini COMEL..
:minimo_29:

:minimo_30:mari ibu kisS kamu...:minimo_19:
buat kali terakhir..
alahai.. comelnya...
agaknya camner ye kalau ada ank sendiri...
dlm hati " mase kecik je aku cyg dah besar...
nakal++ teruk aku kerjakn.."
hahahaha....

:minimo_13:

Sunday, November 28, 2010

mASih trasE di pD...

seharian terasa letih sgt..
smlm aku dgn kwn-kwn aku pergi PD..
6 pg aku keluar dari rumah.. 8.45 mlm aku smpai rumah..
letihnya macam aku yg bawa kereta.
hahaha.

yang join trip kami ke PD:
AKU,MAWAR,DAYANA,IZZAH,MUZA,CAPIK,ROZAI,FIKRI,HAFIZ DAN AZLI..
10 org semuanya...

aku,izzah dan fikri naik kereta rozai.

punya la excited pagi-pagi lagi aku dah bangun.
tapi ada jgk group yg jnji melayu..
lambat pulak tu..
pukul 8 pg bru kami btolak..
gerak ke MAHKOTA CHERAS rumah izzah yg kt ats nie..

pukul 9 pg baru kami gerak ke Pork dickson....
sAMPAI-sAMPAI je.. kami cari tempat dlu.. nasib baik ada..
tapi tapak kena sewa.. sorang RM5.50.
first sekali pasang khemah dlu.

nie la tukang masak ktorg..
Azli dan hafiz.

pe lagi mandi ar...

ada abg tu offer kami naik banana boat..
sorg RM15.
bila aku kira-kira balik byk jgk untung dia..
tapi seronok ar...
first time naik...
korang try la..
rase nk naik lagi..
best..!!!

9 orang je yang naik.
aku,mawar,dayana,izzah,muza,rozai,capik,azli dan hafiz.
fikri just naik boat.. tgkp pic kami je..

se takut+gembira+ xsabar2= epy sgt.
kami di bawa ke sebuah pulau..
pulau apa ntah.. lupa dah...
pastu abg tu jatuh kn ktorg..
adoi... sakit kepala aku..
kena kaki sape ntah.
eee... sabar je la.. haha
time first sekali jth terasa jejak tanah..
second.. aduhai tak rasa la pulak.
huhu...

tema bju ktorg wrna hijau...
sblm balik bgambar lagi buat kenangan..

mmg gila bergambar..


pic nie mmg lawak.. yg peliknya baju aku..
mmbr aku semua belah kanan nama dorg.. aku je belah kiri..
huhu..


pastu kami singgah di kedai-kedai yg ada


kami b'tolak dlm pkl 5.30 ptg.
letih sgt kot.. aku asyik tidur je la dlm kereta.. hahaha
sedar-sedar saje dah smpai dkt serdang..
jln sesak btul..
mybe ramai yg pergi ke MAHA..
nanti aku nk pergi MAHA pulak..
dgn kakak aku..
pape pon.. kepada kwn aku yg ikut trip nie..
aku nk ckp..
i love u all..
haha.. epy sgt. ^_^
opp.. semua milik org.. haha
pasni kita plan pergi tmpt lain pulak ok.!!!

kpda yg blom merasa naik banana boat..
try la naik.. xrugi la...
bkn selalu...

letih:
eYDa DAYyeaH.
hehe


Friday, November 26, 2010

hahaha.tak diduga..


aku lupa pulak nk stories kt korg kisah aku pada hari rabu hari 2...
maklumlah aku bz sgt..
bila dipikir- pikirkan balik cam org bodoh pulak dah..
cam gini..
isnin hari tu..
aku bru je dapat tahu yg bill aku disekat gara-gara xbyr..
bengong maxis nie mcm la aku xnk byr balik..
wah sedih gila.. aku nangis cam org bodoh..
pasal xdpt col bf aku..
bygkan bru 3hari kot..
bodoh x.??? huh..
tp kejap je la.. pastu boleh gelak-gelak dah.
sengal.hehe

pastu soknya hari rabu la...
bf aku pulak dah sengal..
korg bygkanlah dia redah je dtg dkt kolej aku tanpa bgtau aku dlu..
dah tu mgenakan aku pulak tu..
siap plan dgn kwn aku konon-konon nk surprise la..
mlm tu..
mmber aku ckp ada org nk jmpe penting katanya siap nangis-nangis..
cepat turun.!!!arahan keras.. huh
yg mlangnya aku la. coz xangkat tfone gara-gara aku tgh sembhyang kot.
mmg la aku terkena.yg paling best tu aku dah la tak mandi lagi..
haha..ssss... hehe.. tapi still wangi lagi tau.!!! haha
lame jgk la mmbr aku nk pujuk aku suruh turun jgk..
aku mmg aku tak percaya langsung ckp kawan aku tu..
coz dia kte dia akn teman dan nk aku turun jgk..
aku pon turun je la..huhu...
yg mnambhkan kepelikan kwn aku nie.. dia yg lebih-lebih..
excited pulak tu. dia jln dpn.. sampai je cafe dia kte tu hah nk jmpe....
aku tgk x bkelip kot.. BETUL KE nie..
aik.. bf aku la.............???!!!!
hahahaha.. mmg terkena beb..
bila aku pandang blakang...
mmbr aku hilang..
aik.. cepat betul dia pergi...
hehe

bygkan kalu aku tak nak jmpe dia
sia-sia je kan dtg..
haha.. tp msti la nk jmpe..
40 mint kot dia dah ada kt kolej..
bila tkenangkan dia.. rasa gembira lak ..
KENAPA YE???haha
dia sanggup dtg nk jmpe aku..
baik tau bf aku nie..
wlaupon kadang-kadang myakitkan hati..
tak myesal aku nangis hari tu..
haha
tapi aku tak puas hati la..
np tak bgtau awl-awl boleh kte mkn sme-sme..
hehe..
kepada edy:puteh_2:
tQ syg..coz tak lupakan kte..
syg awk.
miss U..

cuti KEMBALI bermula

:minimo_29:

selamat tinggal KPM.. sem dpn pulak kte bjumpa.. harap-harap mmbawa harapan yg baru.. dunia yg baru...huhu.. aku sgt2 sedih..
np ntah..sume org bgembira je nk cuti tp aku..
wah... xhappy langsung..
Tadi aku bru je abis paper..sedangkan orang lain dah lame balik dah...
paper last pulak 2.. ACC 2053..
aku takut nk tnggu hari yg mendatang... huhuhuhu....
aku dah agak dah aku akn kantoi jgk...:minimo_07: SUSAH gila.. soalan tbijak aku pernah jwb... harap-harap xsia-sia la aku blajar slame nie... aku tak mintak byk pon kalu lulus aku amat-amat bsyukur kpda-mu ya ALLAH...
kpd kwn-kwn
saya nurul hidayah ingin mengucapkan selamat bercuti, jaga diri elok-elok
maafkan saya jika selama kte bknlan sy ada mlakukan kslhan..
dgn ini sy dgn rasminya mgatakan..
SAYA SAYANG KAMU SEMUA..
HAHAHA..
aku dah gila dah nie semua gara-gara paper td.. huh

demi mulakan hidup baru...
aku nk gtau korang nie.. sok aku nk pergi PD..
perasan happy kembali..
miss YOU all..
ayat aku pon dah gila..
k la..
dat's all.

Monday, November 15, 2010

Bara 1 bistrO


di lokasi BARA 1 BISTRO..sedap wow masakan dia.. okey la b'baloi-baloi...hehehehe
Ampang Lot G9&G10, Axis Atrium @ Axis Pandan, Jalan Cempaka, Ampang, Selangor , Selangor
Di buka pada Setiap hari dari 9 pagi hingga 12 tengah malam

nielah mkanan last kami order yg sempat dirakam.mkanan lain tak sempat sbb kami tergoda tgk mknan tu sampai tlupa nk rakam.

menunggu giliran ...

alahai.. gelap la pulak...

nie ank buah aku yg kelaparan tgk la muka dia geram je tgk kn...


menu yg disediakan byk tapi kami pilih. 2 set pizza, nasi lemak,nasi goreng, 2 set cekodok udang, 1 set cekodok kentang, semua air jenis panas, dan byk la.. xingat la pulak...

di bwh nie aku ada sertakan menu yg disediakan..





okey kan.. harga xadalah mahal sgt. duduk lepak-lepak kt kedai nie pon best..
ada lagu lady gaga.suasana yg menarik...
makanan pon sedap..
apa lagi try la pergi ye...
sekian dr saya...
:minimo_03:eyda dayyeah.:minimo_13:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...