welcome to vEnUsdAyYeaH.blOgsPot.com.dUnIaimPiAnAkUini.CuTE+cOmEl=girl.hikhik ^_^
TINGGALKAN JEJAK ANDA DI SINI

Rakan-rakanku...

Sunday, October 3, 2010

AkhirnyA...


sorry cyg lambat..tgk la lain dr yg lain x.???
semuanya gara-gara aku gatal nk pakai eye liner.. tgk la mata aku..
ble dh bjaya di hasilkan.. aku tringat kt eQaa ble dia makeup kn aku dlu.. cam opera cina...
dah la aku nie cam cina.. opp..xadala.. mgarut je..

aku nk kongsi dgn korg pe yg aku rasa hari nie...
sgt2 epy n ske kot... tp ada la jgk time2 aku letih, ngatok, penat n sakit bontot....hahaha..
seyes aku x ske naik motor.... huh..

ingatkan pergi alamanda xjmpe spe2.. tapi jmpe jgk.. hahaha
kebtulan btul.. bak kte edy... dunia nie kecik je..





edy ajar aku cara2 nk tgkp pict guna hp aku sendiri.. malu tol.. hp sendiri pon xtau guna dah dekat 2 tahun setgh dah aku bsama hp ku ini..tgk la hasilnya bbeza x.??? ada la ckit kn.. hik.





nmpk x contra picture nie.. nice+aku ske sgt. tq eDY..^_^


last skali eXternal hard disk yg aku idam2kan smpai jgk di tgn...... hahaha..
syg kt org yg kasi nie.. syg slamenya.. muah..
awk baik sgt hari nie..
sblm nie pon baik jgk ..
hehe..

4 comments:

  1. wahhh.beshnye! hehe.. external aku pon 500gb. tapi bli sendiri je. huhu

    ReplyDelete
  2. hehe.. bezkan... 2 la tkejut n gembira sgt2.... xper nnti cyg eyka bg lagi best pnye.. mne tau d belikan car lak.. hahahahah....kn.kn.kn..

    ReplyDelete
  3. hehe.. sy tau dah awk cyg kte..
    malu la..^_^
    gedik tol

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...