welcome to vEnUsdAyYeaH.blOgsPot.com.dUnIaimPiAnAkUini.CuTE+cOmEl=girl.hikhik ^_^
TINGGALKAN JEJAK ANDA DI SINI

Rakan-rakanku...

Monday, November 15, 2010

Bara 1 bistrO


di lokasi BARA 1 BISTRO..sedap wow masakan dia.. okey la b'baloi-baloi...hehehehe
Ampang Lot G9&G10, Axis Atrium @ Axis Pandan, Jalan Cempaka, Ampang, Selangor , Selangor
Di buka pada Setiap hari dari 9 pagi hingga 12 tengah malam

nielah mkanan last kami order yg sempat dirakam.mkanan lain tak sempat sbb kami tergoda tgk mknan tu sampai tlupa nk rakam.

menunggu giliran ...

alahai.. gelap la pulak...

nie ank buah aku yg kelaparan tgk la muka dia geram je tgk kn...


menu yg disediakan byk tapi kami pilih. 2 set pizza, nasi lemak,nasi goreng, 2 set cekodok udang, 1 set cekodok kentang, semua air jenis panas, dan byk la.. xingat la pulak...

di bwh nie aku ada sertakan menu yg disediakan..





okey kan.. harga xadalah mahal sgt. duduk lepak-lepak kt kedai nie pon best..
ada lagu lady gaga.suasana yg menarik...
makanan pon sedap..
apa lagi try la pergi ye...
sekian dr saya...
:minimo_03:eyda dayyeah.:minimo_13:

2 comments:

  1. Dah pergi tempat ni, makanan 3/10, service 1/10 super slow 50 minit tunggu ada ke patut padahal dalam tu bukan peak hour dah ada <10 customer jer time tu.

    ReplyDelete
  2. saya suka restoren ni .. dok pun area2 situ gak ...so selalu gak pegi sini.. not bad .. dengan couch..cozy gile ..plus internet unifi dia yg laju ..mmg syok nak lepak ngan kengkawan .. =P sambil minum coffee.. hehe ..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...