welcome to vEnUsdAyYeaH.blOgsPot.com.dUnIaimPiAnAkUini.CuTE+cOmEl=girl.hikhik ^_^
TINGGALKAN JEJAK ANDA DI SINI

Rakan-rakanku...

Sunday, November 28, 2010

mASih trasE di pD...

seharian terasa letih sgt..
smlm aku dgn kwn-kwn aku pergi PD..
6 pg aku keluar dari rumah.. 8.45 mlm aku smpai rumah..
letihnya macam aku yg bawa kereta.
hahaha.

yang join trip kami ke PD:
AKU,MAWAR,DAYANA,IZZAH,MUZA,CAPIK,ROZAI,FIKRI,HAFIZ DAN AZLI..
10 org semuanya...

aku,izzah dan fikri naik kereta rozai.

punya la excited pagi-pagi lagi aku dah bangun.
tapi ada jgk group yg jnji melayu..
lambat pulak tu..
pukul 8 pg bru kami btolak..
gerak ke MAHKOTA CHERAS rumah izzah yg kt ats nie..

pukul 9 pg baru kami gerak ke Pork dickson....
sAMPAI-sAMPAI je.. kami cari tempat dlu.. nasib baik ada..
tapi tapak kena sewa.. sorang RM5.50.
first sekali pasang khemah dlu.

nie la tukang masak ktorg..
Azli dan hafiz.

pe lagi mandi ar...

ada abg tu offer kami naik banana boat..
sorg RM15.
bila aku kira-kira balik byk jgk untung dia..
tapi seronok ar...
first time naik...
korang try la..
rase nk naik lagi..
best..!!!

9 orang je yang naik.
aku,mawar,dayana,izzah,muza,rozai,capik,azli dan hafiz.
fikri just naik boat.. tgkp pic kami je..

se takut+gembira+ xsabar2= epy sgt.
kami di bawa ke sebuah pulau..
pulau apa ntah.. lupa dah...
pastu abg tu jatuh kn ktorg..
adoi... sakit kepala aku..
kena kaki sape ntah.
eee... sabar je la.. haha
time first sekali jth terasa jejak tanah..
second.. aduhai tak rasa la pulak.
huhu...

tema bju ktorg wrna hijau...
sblm balik bgambar lagi buat kenangan..

mmg gila bergambar..


pic nie mmg lawak.. yg peliknya baju aku..
mmbr aku semua belah kanan nama dorg.. aku je belah kiri..
huhu..


pastu kami singgah di kedai-kedai yg ada


kami b'tolak dlm pkl 5.30 ptg.
letih sgt kot.. aku asyik tidur je la dlm kereta.. hahaha
sedar-sedar saje dah smpai dkt serdang..
jln sesak btul..
mybe ramai yg pergi ke MAHA..
nanti aku nk pergi MAHA pulak..
dgn kakak aku..
pape pon.. kepada kwn aku yg ikut trip nie..
aku nk ckp..
i love u all..
haha.. epy sgt. ^_^
opp.. semua milik org.. haha
pasni kita plan pergi tmpt lain pulak ok.!!!

kpda yg blom merasa naik banana boat..
try la naik.. xrugi la...
bkn selalu...

letih:
eYDa DAYyeaH.
hehe


2 comments:

  1. wah..bestnya kua ramai2 g pantai.luncai dah lama tak kua ramai2 mcm ni..

    ReplyDelete
  2. hehe..
    msti luncai bz kn...nnti ajak ler kawan2 gi b'cuti sekali skala...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...