welcome to vEnUsdAyYeaH.blOgsPot.com.dUnIaimPiAnAkUini.CuTE+cOmEl=girl.hikhik ^_^
TINGGALKAN JEJAK ANDA DI SINI

Rakan-rakanku...

Friday, November 26, 2010

hahaha.tak diduga..


aku lupa pulak nk stories kt korg kisah aku pada hari rabu hari 2...
maklumlah aku bz sgt..
bila dipikir- pikirkan balik cam org bodoh pulak dah..
cam gini..
isnin hari tu..
aku bru je dapat tahu yg bill aku disekat gara-gara xbyr..
bengong maxis nie mcm la aku xnk byr balik..
wah sedih gila.. aku nangis cam org bodoh..
pasal xdpt col bf aku..
bygkan bru 3hari kot..
bodoh x.??? huh..
tp kejap je la.. pastu boleh gelak-gelak dah.
sengal.hehe

pastu soknya hari rabu la...
bf aku pulak dah sengal..
korg bygkanlah dia redah je dtg dkt kolej aku tanpa bgtau aku dlu..
dah tu mgenakan aku pulak tu..
siap plan dgn kwn aku konon-konon nk surprise la..
mlm tu..
mmber aku ckp ada org nk jmpe penting katanya siap nangis-nangis..
cepat turun.!!!arahan keras.. huh
yg mlangnya aku la. coz xangkat tfone gara-gara aku tgh sembhyang kot.
mmg la aku terkena.yg paling best tu aku dah la tak mandi lagi..
haha..ssss... hehe.. tapi still wangi lagi tau.!!! haha
lame jgk la mmbr aku nk pujuk aku suruh turun jgk..
aku mmg aku tak percaya langsung ckp kawan aku tu..
coz dia kte dia akn teman dan nk aku turun jgk..
aku pon turun je la..huhu...
yg mnambhkan kepelikan kwn aku nie.. dia yg lebih-lebih..
excited pulak tu. dia jln dpn.. sampai je cafe dia kte tu hah nk jmpe....
aku tgk x bkelip kot.. BETUL KE nie..
aik.. bf aku la.............???!!!!
hahahaha.. mmg terkena beb..
bila aku pandang blakang...
mmbr aku hilang..
aik.. cepat betul dia pergi...
hehe

bygkan kalu aku tak nak jmpe dia
sia-sia je kan dtg..
haha.. tp msti la nk jmpe..
40 mint kot dia dah ada kt kolej..
bila tkenangkan dia.. rasa gembira lak ..
KENAPA YE???haha
dia sanggup dtg nk jmpe aku..
baik tau bf aku nie..
wlaupon kadang-kadang myakitkan hati..
tak myesal aku nangis hari tu..
haha
tapi aku tak puas hati la..
np tak bgtau awl-awl boleh kte mkn sme-sme..
hehe..
kepada edy:puteh_2:
tQ syg..coz tak lupakan kte..
syg awk.
miss U..

1 comment:

  1. kenangan ini sgt indah...wlaupon aku rasa.. akulah pling bodoh x mghargai kamu.... maaf

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...